Herstelling Auto & Vrachtwagen
Onderdelen

Onze firma biedt u een onberispelijke service en knowhow dankzij jarenlange ervaring en voortdurende opleiding. Wij vormen een bedrijvig team.

In onze werkplaatsen staan heel wat hightech-toestellen waarmee onder andere een diagnose kan gesteld worden, en verschillende delen van een voertuig kunnen hersteld en afgesteld worden. Mede dankzij de geometrie, de ophangingstesters, de remmentestbanken, het toestel voor de uitstoot van uitlaatgassen kunt u in alle gemoedsrust naar de technische controle. Wij voeren alle soorten mechanisch en carosseriewerk uit, herstellingen, afstellingen en ook klein of groot onderhoud, en dit voor alle merken.

Dankzij onze knowhow, ons allernieuwste materiaal en onze jarenlange ervaring kunnen wij u kwaliteitsvolle diensten aanbieden en u krijgt van onze deskundigen een antwoord op uw vragen over het mechanische maar ook over het elektronische gedeelte.

Van welk merk uw voertuig ook mag zijn, onze specialisten staan tot uw dienst. Voor het onderhoud volgen wij alle aanbevelingen van de fabrikant, terwijl we toch ook uw hele voertuig nakijken.
Tevens maken wij uw voertuig klaar voor de technische controle en kijken we het na als er een grote verplaatsing voor de deur staat.

Gaat het nu slechts over een eenvoudige kras of over een ernstiger ongeval, onze geschoolde arbeiders en onze verfijnde en aangepaste installaties garanderen u de herstelling van uw wagen, ongeacht het merk. Zo kunnen onze veeleisende klanten ons in alle vertrouwen hun voertuig toevertrouwen vermits ze zeker zijn van een onberispelijke service.

Verder zijn we gespecialiseerd in vrachtwagens. Zowel wat het mechanisch gedeelte als het koetswerk betreft, leveren wij u service volgens de huidige standaard.

Dankzij onze pechverhelpingsdienst wordt uw voertuig in alle veiligheid gedepanneerd. Of het nu een gewoon voertuig is, dan wel een vrachtwagen.

Onze afdeling « onderdelen » levert u de onderdelen die u zoekt, ongeacht of het nu over nieuwe of tweedehandsonderdelen gaat.

Verder verkopen we ook tweedehandsvoertuigen. Voor onze recentste voertuigen kunt u een kijkje nemen in de categorie “verkoop” op onze site.